NL - Gratis verzending vanaf € 50,00

Je BraShiDa aankoop is bij ons in goede handen. In een fraaie verpakking wordt je pakket ingepakt en verzonden.Kies bij het plaatsen van je order in onze check-out jouw bezorgingswijze (wij verzenden je pakket gratis binnen Nederland).

Bezorging bij jou thuis met DPD
Op werkdagen (ma-vrij) vóór 15 uur besteld, verzenden wij nog dezelfde dag uw bestelling via DPD. De bezorger komt de volgende dag tussen 8.30 en 21.30 bij je langs. Je betaalt bij BraShiDa geen verzendkosten bij verzendingen binnen Nederland. Bij internationale bestellingen versturen wij met POST NL en zijn de verzendkosten € 6,00 echter zonder track& trace code. Meerdere en actuele verzendopties tref je aan tijdens de bestelprocedure. Wanneer de bestelling is verzonden ontvang je een e-mail met een eventuele trackingsnummer.

Voor orders binnen Nederland geldt op maandag t/m donderdag voor 15.00 uur besteld, is in principe morgen in huis. Bij niet thuis, wordt het pakket de volgende werkdag weer aangeboden.

Vrijdag na 15 uur en/of in het weekend besteld, is dinsdag in huis.
Als u een bestelling plaatst op vrijdag na 16 uur of op zaterdag of op zondag, dan verzenden wij uw bestelling de maandag daarop.

Het volgen van je bestelling, nadat deze verzonden is.
Wanneer je bestelling door ons verzonden is, ontvang je een e-mailbevestiging met hierin eventueel de Track & Trace code. Met deze code is het pakket te volgen via Track & Trace van DPD of POSTNL. Krijg je de melding ‘er zijn geen meldingen aangetroffen voor deze combinatie’, dan kan het zijn dat PostNL of DPD de Track & Trace nog niet heeft verwerkt. Je kunt de status van je pakket in dat geval de volgende werkdag opvragen. Zie je na twee werkdagen nog steeds deze melding, zonder je pakket te hebben ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Belangrijk te weten
Het bezorgen van een pakketje blijft mensenwerk. In het sorteercentrum van DPD of POSTNL kunnen bij het inladen van pakketten fouten gemaakt worden. Natuurlijk betreuren wij dat, maar ook BraShiDa is afhankelijk van deze vervoerders. Ons advies: bestel niet op het allerlaatste moment je cadeau, maar neem even enkele dagen speling.

Heb je vragen?
Wij helpen jou ook graag via onze klantenservice.
Bel naar: 06-84721457 (lokaal tarief) Ma t/m Vrij. 10:00 t/m 16:00 uur.
Stuur een e-mail naar hello@brashidajewels.com. Wij beantwoorden je vraag binnen 24 uur.
Een korte vraag? App ons op 06-84721457 en ontvang snel antwoord.