NL - Gratis verzending vanaf € 50,00

DE BELEVING VAN BRASHIDA JEWELS

Parelsieraden hebben vaak een klassiek karakter. Bij BraShiDa Jewels zien we het juist als een kunst om elke parel een unieke beleving mee te geven. Daarom zijn onze tijdloze ontwerpen verkrijgbaar in heel veel schitterende kleuren. Ze sieren de vrouw zoals het hoort; door haar in haar kracht te zetten! Onze sieraden zijn dan ook echte eyecatchers, die je makkelijk kunt combineren en die bij elke kledingstijl passen. 

Brashida Jewels is niet zomaar het zoveelste sieradenmerk; het is een beleving

Hoogwaardige parels
De parels die wij in onze BraShiDa sieraden gebruiken, zijn gemaakt van hoogwaardig kristal. Dit materiaal is niet poreus en 8x harder dan echte zoet- of zoutwaterparels. Hierdoor zijn onze sieraden beter bestand tegen externe invloeden, zoals UV-licht, make-up en parfum. 

Omdat parels van kristallen geen natuurproduct zijn, hebben ze een gelijkmatige vorm, kun je kiezen uit heel veel mooie kleuren én hebben ze een constante kwaliteitsgarantie. Onze parels zijn daarnaast ook nog duurzaam, omdat er geen kostbare natuurproducten verloren gaan (en de balans van de zee niet wordt verstoord). Voor onze parelsieraden hoeft gelukkig niemand zijn leven te riskeren in diepe zeeën, en hebben wij de milieuvervuilende parelkwekerijen niet nodig.

HANDMADE IN HOLLAND!

Elk jaar ontwerp ik meerdere collecties, die door mijn eigen team in Nederland, handmatig worden vervaardigd. De BraShiDa sieraden zijn dus allemaal “handmade in Holland”! Kies je eigen favoriet uit onze prachtige oorbellen en armbanden. En: alle BraShiDa sieraden kunnen onderling perfect met elkaar worden gecombineerd.

 

Kwaliteit staat voorop bij BraShiDa. Om dat te kunnen garanderen maken we gebruik van luxe en hoogwaardige kwaliteitsmaterialen zoals Sterling zilver, parel kristallen en vintage kralen die zijn afgewerkt met een krasvaste permanente finishlaag. Zo heb je dus altijd lang plezier van je bijzondere BraShiDa sieraad!

Met liefde, zorg en aandacht

Tot slot: Ieder BraShiDa sieraad is met liefde, zorg en aandacht voor jou gemaakt, en verpakt in een luxe bewaardoos. Welke kleur of set jij ook kiest, kies met je hart en je gevoel. Bovendien zul je vanzelf gaan stralen, want BraShiDa Jewels zijn: “Colorful pearls that make you smile”.

Liefs,
Shirley
founder & designer,
BraShiDa Jewels.