Garantie

Op alle sieraden die u bij brashidajewels.com koopt zit garantie. Voor BraShiDa artikelen gelden een aantal regels met betrekking tot deze garantie. De garantie gaat in op de datum dat het sieraad is aangeschaft, welke staat aangegeven op de factuur dat bij uw bestelling geleverd wordt.

Om aanspraak te maken op de garantie, wanneer het sieraad is aangekocht op brashidajewels.com, kunt u het sieraad met de pakbon en een kopie van de factuur terug naar BraShiDa sturen. Wanneer een klacht of defect binnen de garantie valt, zal het door BraShiDa in orde gemaakt worden. Wanneer u twijfelt of het defect onder de garantievoorwaarden valt, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice via klantenservice@brashidajewels.com .

GARANTIE SIERADEN
Op uw BraShiDa sieraden ontvangt u 6 maanden garantie en 3 maanden op vergulde onderdelen vanaf de datum waarop het sieraad in aangeschaft.
Hierop zijn de volgende regels van toepassing:

Buiten de garantie valt:
– Breuk (tenzij het een aantoonbare productiefout is).
– Beschadiging door normale slijtage, onjuist gebruik of verkeerde behandeling.
– Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, lotion of haarlak.
– Verkleuring door een hoge zuurgraad van de huid.
– Bewerking door een andere partij dan BraShiDa (bijvoorbeeld voor het op maat maken van een ring).

Om lang te kunnen genieten van uw sieraad, is het belangrijk zorgvuldig met uw sieraad om te gaan. BraShiDa sieraden worden zorgvuldig gemaakt van mooie materialen, maar het blijft een sieraad. Wees er dus altijd voorzichtig mee.

Belangrijke tips voor het juiste onderhoud van en gebruiksregels voor uw sieraden:

  • Bescherm uw sieraad tegen krassen en butsen.
  • Vermijd het contact tussen uw sieraad en harde oppervlakken. Doe het niet aan boven een harde vloer.
  • Doe het sieraad af voordat u gaat sporten, huishoudelijk of ander ruw werk gaat doen en wanneer u gaat slapen of douchen.
  • Vermijd het contact tussen het sieraad en chemische middelen zoals parfum, schoonmaakmiddelen en middelen gevonden in zwembaden.
  • Vermijd het contact tussen uw parels en cosmetica. Hun mooie glans en kleur kunnen worden beschadigd door contact met make-up, haarlak en parfum.
  • Maak uw sieraden niet schoon met chemische middelen en poets ze niet met een harde doek.
  • Gebruik alleen lauw warm water, zonder chemische toevoegingen.
  • Het kan zijn dat parels en zilver verkleuren door normaal gebruik.

Waarschuwing
Een BraShiDa sieraad is niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden vanwege de kleine onderdelen die verstikkingsgevaar opleveren. Een BraShiDa sieraad is geen speelgoed, houd het dus uit de buurt van baby’s en kinderen!

Wettelijke garantie
Op alle BraShiDa producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen, wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden garanties van BraShiDa doen geen afbreuk aan de bedoelde wettelijke regel en deze kunnen naast de wet worden ingeroepen.

KLACHTEN
Mocht u een klacht hebben over een artikel, onze website of onze service, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar klantenservice@brashidajewels.com

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06-84721457 (lokaal tarief) op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur.

U ontvangt van ons de instructies voor de klachtafhandeling en wij zullen, mits de klacht gegrond blijkt, zorg dragen voor een snelle en correcte oplossing. We proberen u binnen drie dagen te voorzien van een oplossing. Uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht, krijgt u van ons een inhoudelijke reactie.